BannerFCC_Bonart
Joan Panisello Chavarria celebra els 75 anys carregat d\'activitats

Notícies

Joan Panisello Chavarria celebra els 75 anys carregat d'activitats

bonart tortosa - 23/05/19
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Impremta Pages - banner-180x178
Joan Panisello Chavarria, Membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica, celebra els 75 anys amb una primavera-estiu carregats d'activitats.

A mitjan de maig, es va presentar a Calimanesti (Romania) un nou llibre, titulat Personatges importans a Calimanesti, que li dedica un capítol amb 5 planes i unes quantes fotos.  Amb anterioritat, entre 2015 i 2017, ja s'havien publicat 8 llibres escrits per poetes, escriptors/es, traductors... amb textos seus acompanyats d'obres ceràmiques.

El dia 4 de maig de 2019 es va inaugurar a la Fundació El Solà de la Fatarella l'exposició: La pedra de calar, on participa amb una obra.

El dimecres 29 de maig participarà en les activitats "Maig a l'Escola d'Art de Tortosa", impartint una xerrada entorn al seu recorregut artístic, tenint en compte que fou el primer alumne de l'Escola que va seguir els cursos oficials de ceràmica aconseguint el títol de "Graduat en Arts i Oficis, especialitat ceràmica" a l'Escola Llotja de Barcelona.

A partir de la darrera setmana de maig començarà a organitzar l'exposició permanent del que serà un espai dedicat al nostre treball de més de 50 anys i que oferim al nostre poble de Jesús. Una sala de prop de 80 metres quadrats, ubicada al segon pis de l'edifici Immaculada i equipada amb les peanyes i les campanes de vidre, i una magnífica il·luminació, espera aviat les nostres obres representats de totes les etapes de la nostra vida. També hi haurà fotos treballant, revistes, llibres, mostres de colors, eines de treball ...  i una col·lecció complerta amb els més de 3000 fulls amb les còpies dels retalls de premsa que hem pogut recollir en aquest mig segle.

A la imatge, obra de Joan Panisello Chavarria (detall).

Et poden
Interessar
...