FCC-Segell-banner4
El gran corrent Pop del s. XXI a l\'Antic Mercat de Majoristes

Notícies

El gran corrent Pop del s. XXI a l'Antic Mercat de Majoristes

bonart màlaga - 23/05/19
La-Galeria-201602-recursNial nou-180x178
L'espai municipal de l'Antic Mercat de Majoristes acull una exposició col·lectiva i temporal dedicada al corrent Pop del segle XXI amb la presència d'una nodrida representació d'artistes d'aquest moviment contemporani. Amb la col·laboració de la Galeria Nanzuka de Tòquio, establerta a la zona de Shibuya, l'exposició MSD_ Make something different. El gran corrent Pop del s. XXI presenta més de 60 peces de 25 artistes entre els quals es troben Mark Ryden, Haroshi, KAWS, James Jarvis, ErikParker, Hajime Sorayama i Keiichi Tanaami i els malaguenys Javier Calleja i Julio Anaya.

 L'exposició MSD Make Something different. La gran corrent del Pop del segle XXI està organitzada per l'Àrea de Cultura a l'espai municipal de l'Antic Mercat de Majoristes, en aquest període fins a la nova adjudicació definitiva de la gestió privada del centre. Per oferir aquesta mostra ha comptat amb la participació de la Galeria Nankuza de Tòquio. Serà oberta al públic aquesta nit a les 20.00 hores i es podrà visitar fins al 30 de juny.

Aquesta exposició té el propòsit d'il·lustrar les relacions en el si de l'art POP; moviment que es desenvolupa de forma independent a través de la fusió amb el còmic, l'animació, la música, la cultura underground, el disseny publicitari, etc., i que ha tornat a ser reinterpretat durant aquest segle, en el qual la revolució de les xarxes socials ha col·laborat en la producció d'art.

Et poden
Interessar
...

817x68