FCC-Segell-banner4
Trisha Baga a la Galeria Marta Cervera

Exposicions

Trisha Baga a la Galeria Marta Cervera

bonart madrid - 23/05/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Nial nou-180x178
El 23 de maig a les 19 h. tindrà lloc la inauguració de la mostra Winter 's Springs de Trisha Baga a la Galeria Marta Cervera. L'exposició es podrà visitar fins al 31 de juliol.

En les seves instal·lacions, les projeccions de vídeo il·luminen i enfosqueixen un quadre d'escultures, mobles i objectes extrets del món exterior. El seu repertori de tècniques digitals i analògiques, des de la pintura i la ceràmica fins el vídeo en 3D, està compost d'assajos cinematogràfics i collages escultòrics que es basen en la ciència ficció, la història de l'art i els seus projectes de col·laboració.

Producte de la seva experimentació sense fi, el seu treball vibra entre el desordre i l'harmonia per reflexionar sobre les condicions contemporànies de la vida. Per Winter 's Springs, l'artista presenta una nova instal·lació, que inclou un remix de vídeo en 3D d'una actuació musical explosiva, divertida i íntima que va organitzar al MoMA PS1 com a part de la recaptació de fons per a la venda de ceràmica de l'Estació Espacial Internacional, així com una sèrie de noves pintures de gestos acrílics sobre estampats lenticulars.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura