FCC-Segell-banner4
La Galeria Horizon acull una exposició fotogràfica i una instal·lació visitable

Exposicions

La Galeria Horizon acull una exposició fotogràfica i una instal·lació visitable

presentació de les intervencions a la Galeria Horizon
banner-elscatala-180x180pxImpremta Pages - banner-180x178
Al llarg del 2020 i del 2021, el territori fronterer entre França i Espanya acull un programa d’artistes i arquitectes en residència. Allotjat per la Galeria Horizon de Colera, proposat per la Maison de l’Architecture Occitanie Pyrénées dins del programa de “10 Résidences d’architectes” del Reseau des Maisons de l’Architecture, i amb el suport de La Caisse des Dépôts, el programa proposa als arquitectes i artistes inventar noves narracions en un territori desconegut.

Aquest any, Odysseas Yannikouris i Alessandra Monarcha han estat seleccionats entre 47 equips de pràctiques emergents per explorar el paisatge de la frontera. Intervenen en un context sanitari que al llarg de l'any va donar un nou sentit a la noció de frontera, la de tancament, seguretat, protecció necessària, un sentit que havíem d'oblidar, ja que estàvem acostumats a pensar que la seva obertura ja no es pot revocar. Les fronteres són línies d’incerteses i tenen les seves pròpies tensions.

Acompanyats de la fotògrafa Claire Lavabre, proposen una nova narrativa de la conjuntura dels mons en 3 actes: una exposició a la Galeria Horizon, un atles per convidar els turistes a descobrir una part menys coneguda de la costa turística i un acte de la construcció com una invitació a cuidar col·lectivament un edifici existent.

L'exposició de les fotografies de Claire Lavabre es pot visitar des del passat 28 de març a la Galeria Horizon de Colera.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-