FCC-Segell-banner4
Exposició \

Exposicions

Exposició "Quadern d'albades" de Carles Duarte

Exemplar de "Quadern d'alabades" de Carles Duarte
Baner_Esteva_Bonart_360x356180x180 Banner-FERIARTE-A
L'exposició Quadern d'alabades de Carles Duarte (Barcelona, 1959) es va inaugurar el passat 8 d'abril a la Galeria Esart de Barcelona. El comissari de la mostra, Ramon Casalé Soler, apunta a la descoberta d'un nou creador d'imatges fotogràfiques, fins ara més conegut per la seva faceta de poeta i lingüística. Duarte havia mostrat el seu treball fotogràfic poques vegades o a través de les xarxes socials. Casalé comenta "està interessat sobretot pel paisatge, la representació de les albades, des de l'aparició fins que surt el sol. En les seves obres el protagonista és el color. Com estudiós de la fotografia, passa molt de temps observant el cel, cercant els millors moments que vol representar."

Aquesta mostra tanca un cicle de deu exposicions itinerants per Catalunya que es va iniciar el 2017. Les obres s'han posat a la venda a un preu assequible per donar oportunitat a qualsevol persona amb ganes de fer-ho sense que la limiti el fet econòmic.

L'horari de la galeria és d'11-13.30 h - 17-20.30h de dimarts a dissabte. L'exhibició es podrà veure fins al 24 d'abril de 2021.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-