BannerFCC_Bonart

Notícies

Ping-Pong, intercanvi epistolar entre quatre artites i els alumnes de l'Escola Montserrat Solà

Ping-Pong, intercanvi epistolar entre quatre artites i els alumnes de l\'Escola Montserrat Solà
marta-sentis-bonart-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
bonart - barcelona - 30/05/19
El M|A|C Mataró Art Contemporani, carrer Sant Josep 9, presenta Ping-Pong. Correspondència amb artistes el dia 1 de juny de 2019 a les 12.00h. Quatre partides postals entre els nens i nenes de 5è de l'Escola Montserrat Solà i els/les artistes Isabel Banal, Joan Fontcuberta, Núria Güell i Pere Llobera.

Ping-Pong és una correspondència entre artistes i alumnes que s’estableix per correu postal, a manera de joc de diàleg.
Cada un dels/les artistes ha començat la seva partida enviant una carta postal dirigida als i les alumnes de 5è de l’Escola Montserrat Solà. Es tracta d’enviar-los una carta, una proposta que els pugui sorprendre, fer reflexionar, fer conèixer, provocar…

Aquesta acció ha provocat que s’hagin activat processos artístics i educatius a l’aula de manera que els alumnes han enviat la seva resposta o resultat de la proposta a l’artista. Aquest mecanisme s’ha repetit en alguna de les partides, però tots quatre artistes han volgut anar a l’escola a conèixer aquests 74 jugadors contrincants i la seva entrenadora, Susana Bacardí.

Des del primer moment vam pensar que, en els quatre casos, contemplaríem la possibilitat que es generés algun tipus de procés o resultat que valgués la pena de ser presentat, explicat i exposat, comptant amb la complicitat dels quatre artistes.

Aquesta és una producció del M|A|C Mataró Art Contemporani.

A la imatge, "Ping-Pong. Correspondència amb artistes"

Et poden
Interessar
...