FCC-Segell-banner4
Toni Gironès exposa 25 anys de dibuixos a la galeria H20

Exposicions

Toni Gironès exposa 25 anys de dibuixos a la galeria H20

bonart barcelona - 30/05/19
Banner-CMW-180x180px_v1-espthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La galeria H20, carrer Verdi 152 de Barcelona, presenta Projectant en el temps, habitant el món... de Toni Gironès a partir del 5 de juny de 2019.

Projectant en el temps, habitant el món..., mostra en ordre cronològic i utilitzant sempre el mateix suport i format, diferents dibuixos realitzats per Toni Gironès els darrers 25 anys.

Dibuixos entesos com a registres que ens parlen de passat i de futur, de l’experiència de l’habitar des de la memòria d’allò recorregut i reconegut, i del projectar prospectiu del fet d’habitar en relació a un medi i unes necessitats.

Del passat al present, diversos llocs en viatges puntuals, i l’experiència d’una mateixa geografia com és el Cap de Creus al llarg dels anys, son registrats des de la memòria com a sediments de temps que estableixen relació instantània entre moments diferents.

Del present al futur, i alimentats per l’experiència del passat, els processos de projecte comporten construir coneixement a partir del dubte i la revisió permanent.

En ambdós casos la imaginació és el vehicle, i la memòria en el passat, i la descàrrega intuïtiva en el futur, són el motor que permeten el trànsit i l’intercanvi entre els diferents continguts.

A la imatge, obra de Toni Gironès.

Et poden
Interessar
...

817x68