download

Exposicions

Últims dies per visitar 'Art en Vidre' a la sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana

Últims dies per visitar \'Art en Vidre\' a la sala d\'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana
bonart girona - 26/03/24

Darrera setmana per poder visitar l'exposició temporal Art en Vidre a la sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona. Les artistes participants en aquesta mostra són: Pilar Aldana-Méndez, Roser Box Gonzalez, Dolors Rosell Melé, Maribel Navarro Nieto i Núria Torrente, que a totes elles els hi uneix la passió per l'art en vidre alhora que són part activa a l'ACAV, que és l'Associació Catalana de les Arts del Vidre.

Últims dies per visitar \'Art en Vidre\' a la sala d\'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana

Les artistes que presenten aquesta mostra són un grup de dones amb formes d'expressió artística i artesana molt particulars, amb gran coneixement i domini de varietat de tècniques del món del vidre, i plenes de la gran passió, admiració i respecte que aquest material desperta, van ser convocades per l'escultora Pilar Aldana-Méndez per presentar obra única, obra d'art en vidre. L'exposició és una selecció d'obres que porten el segell especial del camí de cada artista, d'inspiracions, raonaments i formes d'expressió que van sorgint durant el llarg camí de creació i d'experimentació amb el Vidre.

Aquesta mostra es podrà visitar fins a aquesta setmana de dilluns a divendres de 17:00 a 19:00 hores i ha estat organitzada per l'Associació d'Amics del Museu d'Art de Girona (AMDA).

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1