download

Notícies

23a Edició del Festival de Cap Roig

23a Edició del Festival de Cap Roig
bonart calella de palafrugell - 01/08/23

Aquest passat dilluns 31 de juliol Pablo Alborán va captivar al públic assistent a la 23a edició del Cap Roig Festival. Amb una posada en escena impecable, el cantant i compositor malagueny ha delectat als seus fans amb un repertori que ha inclòs els grans èxits de la seva carrera musical. Des de les balades romàntiques que han marcat a tota una generació com Solamente tú fins a les cançons del seu últim disc La cuarta hoja.

Durant el concert, Alborán va expressar el seu agraïment i emoció per ser present de nou al festival amb paraules especials per la bellesa del lloc i l'afecte que sempre ha rebut per part del públic de la Costa Brava. Cal recordar el passat 14 de juliol el Festival va ser inaugurat per Rod Stewart, que és considerat un dels artistes musicals que més ha venut de tots els temps.

L'organització del Festival ha programat també les actuacions de Stay Homas, Simply Red, Taburete, Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz, Lola Índigo, Els Catarres, Dàmaris Gelabert, Luz Casal, Manuel Carrasco, De Simba a Kiara, el tribut del Rei Lleó, Vanesa Martín, Juan Diego Flórez. El festival finalitzarà el dia 19 d'agost amb l'actuació estelar de David Bisbal que presentarà el seu nou espectacle titulat "Me siento vivo Tour 2023".

JP_Bonart-180x180-Online_canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal