banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

La Fundació Valvi inaugura "Segments" de Josep Maria Codina

La Fundació Valvi inaugura \
bonart girona - 09/05/23

El 9 de maig a les 19:00 hores s'ha inaugurat l'exposició temporal de l'artista mataroní Josep Maria Codina i Filbà (Mataró, 1958) titulada Segments, Cicle Memòria Personal a la Fundació Valvi de Girona.

La presentació anirà a càrrec de Maria Lluïsa Faxedas. Aquesta exposició de memòria personal, mostra obres de Codina que van des dels 2010 fins a les més recents del 2.023 , que permeten valorar a l'espectador una trajectòria coherent i innovadora de l'artista. Cal destacar la sèrie titulada "Aire" que són quadres realitzats amb tècnica mixta sobre paper oriental o el tríptic Davallament, realitzat amb tècnica mixta sobre tela. També cal fer referència de la seva sèrie "Genèsis", que són uns acrílics i grafits sobre tela de colors vermellons i molt vius o de la sèrie Thalassa, que són uns acrílics i grafit sobre llenç.

La Fundació Valvi inaugura \

Josep M Codina (Mataró, 1958) és un artista de llarga trajectòria (va fer la seva primera exposició individual el 1985 a la seva vila natal) que, tot i que durant molt de temps ha compaginat la pràctica artística amb la docència i el disseny gràfic, ha exposat regularment en galeries i centres d'art d'arreu del país. Codina es va formar a l'escola d'Arts Aplicades Pau Gargallo de Badalona i després a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, i la seva trajectòria artística va estar marcada pel mestratge dels artistes mataronins Arenas i Novellas. Codina ha mostrat una àmplia selecció de la seva pintura recent a l'espai del Tinglado 1, a Tarragona.

També la seva obra ha estat present amb col·leccions privades i en diverses institucions públiques com la Fundació Carmen i Lluís Bassat, la Fundació Vila Casas, el Museu d'Art Contemporani de Tarragona, la Col·lecció Testimoni de Fundació La Caixa, etc. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 23 de juny del 2023 de dilluns a dissabte de 17:30 a 20:00 hores del vespre. Els dissabtes al matí la Fundació estarà oberta d'11:00 a 13:00 hores.

La-Galeria-201602-recursBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal