0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

"Blanc sobre blanc" entrevista Lluís Costa, director del campus de comunicació cultural de la UdG i parla de l'exposició d'Antoni Campañà

\

“Blanc sobre blanc”, el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de la comunicadora Glòria Polls, ens presenta aquesta setmana santa l’entrevista central amb Lluís Costa, director del campus de Comunicació Cultural i Corporativa de la Universitat de Girona (UdG) i professor titular del Grau de Comunicació Cultural de l'UdG. També parlem de les dues exposicions sobre el fotògraf Antoni Campañà al Museu de l'Exili (MUME) de la Jonquera i al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). El programa conclou amb la secció d'agenda.

Rosa Gil entrevista a Lluís Costa, que reflexiona sobre la importància de la comunicació en el segle XXI i de les relacions entre art, cultura i comunicació. L'entrevista també recull el testimoni de la nostra col·laboradora Maria Planagumà, estudiant del grau de comunicació cultural i que ha estat fent pràctiques en el programa durant els darrers mesos i que s'acomiada. Planagumà va voler destacar la importància de fer pràctiques en el sistema universitari.

Glòria Polls aprofundeix sobre la doble exposició d'Antoni Campañà: “L’endemà de la retirada: Portbou, 1939” al MUME de la Jonquera i "La guerra infinita" al MNAC de Barcelona. Parlem també amb el seu curador, l'historiador Arnau Gonzàlez Vilalta.

Conclou “Blanc sobre Blanc” l’agenda on es destaca el concurs a la direcció del MACBA i l'ampliació d'aquest museu, que es va presentar recentment a Barcelona. També destaquen la Beca Internacional d'Arts de l'Escala i l'obertura de les sol·licituds per presentar-se a la Biennal d'Art de Girona, organitzada per la Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Clou l'agenda, l'obertura dels Museus Dalí de Figueres, Púbol i Port-Lligat.

El programa el podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d’internet en directe o per podcasts,

 

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-200421/

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px