BannerFCC_Bonart

Notícies

Pilar Juncosa & Sotheby's 2021 concedeix 37.000 € amb premis i beques

Pilar Juncosa & Sotheby\'s 2021 concedeix 37.000 € amb premis i beques Premis i beques Pilar Juncosa & Sotheby's 2021
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180AA-bonart q
La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca concedeix aquests premis des del 1993, gràcies a la generositat de l'artista Joan Miró i la seva esposa Pilar Juncosa. Juncosa en el moment de quedar-se vídua, va crear un centre dinàmic d'irradiació cultural i les infraestructures per dotar econòmicament els premis i beques que s'entreguen anualment.

Aquest any i, malgrat els estralls provocats per la COVID-19, la Fundació ha volgut apostar més que mai per la nova edició d'aquests premis i beques.

La Fundació proposa una convocatòria de caràcter biennal per al Premi Pilar Juncosa i Sotheby’s que premiarà la producció d’un projecte artístic relacionat amb l’obra seriada o l’art múltiple en totes les seves possibles manifestacions (escultura, ceràmica, vídeo, fotografia, obra gràfica, etc.) i que pugui desenvolupar-se tot o en part als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró de la Fundació. Premi dotat de 20000 €.

Es pot accedir a la Beca Pilar Juncosa a un projecte d'educació artística, dotada amb 4000 €; També, beques de formació per a participar en els cursos dels tallers d'obra gràfica de Joan Miró, atribueixen dues beques a artistes interessats en les tècniques d'estampació i obra seriada, cada una dotada de 1.500 €; beques de residència artística a altres centres, atribueixen dues beques a la Casa de Velázquez de Madrid, cada una dotada amb 3000 € i una beca de residència i participació a The Slade School of Fine Art, University College, Londres, dotada amb 3000 €; per acabar, una beca de formació per als guanyadors del certament d'art gràfic per a joves creadors, dotada amb 1000 €.

Per més informació i full d'inscripció aquí.

Et poden
Interessar
...