canal-mnactec-1280-150

Notícies

A*Desk organitza "PA_PARTIT_PARTITURA", un taller a càrrec de Pere Faura

A*Desk organitza \
bonart barcelona - 18/04/23

A*Desk organitza PA_PARTIT_PARTITURA, un taller a càrrec de Pere Faura organitzat a La Capella.

Aquest taller teòric-pràctic proposa un marc de 3 dies, 3 hores al dia, per a explorar el concepte de partitura performativa, entenent-lo com la creació o manipulació de qualsevol objecte material amb l’objectiu de convertir-lo en motor i guia d’un esdeveniment performatiu.

La proposta és entendre qualsevol obra d’art i qualsevol objecte, no pas com el resultat final d’un procés de creació anterior, sinó com el principi per a un nou procés creatiu en el futur.

La idea és transformar qualsevol obra d’art o material artístic, i també si es vol qualsevol objecte no artístic (és a dir,  una pintura, una cançó, una fotografia, un poema, un clauer o un patinet) en un mapa per ser llegit, una recepta a realitzar, els passos d’una dansa mai ballada, un guió que vols ser interpretat, o les instruccions d’un joc acabat d’inventar.

El taller està obert a tothom que sigui major d’edat, ja sigui artista o no, sigui professional o aficionat, sigui amant de l’art o amant inquiet. Qualsevol practicant de qualsevol disciplina artística serà benvingut, així com també ho seran tots aquells que pateixin qualsevol grau de timidesa o pànic escènic i no les tingui totes per venir a fer un taller performatiu. Tranquils, perquè la idea és que tothom se senti sempre còmode amb la manera de ser i fer-se present, i per això cadascú triarà la manera com vol formar part del taller i com vol interaccionar amb la resta de participants.

El taller tindrà lloc a La Capella el  9 i 10 de maig, de 17 a 20 hores. i l'11 de maig, de 18 a 21 hores. A partir de les 19 hores, presentació pública dels resultats i processos del taller.

L'activitat està vinculada al Programa Concèntric de La Capella, un programa de col·laboració amb altres espais, amb especial atenció a la iniciativa independent. 

Més informació i inscripcions

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal