download

Notícies

Rosa Brugat i Pilar Bonet presenten "L'Ull hipertòpic" a la Galeria Alalimón

Rosa Brugat i Pilar Bonet presenten \
bonart barcelona - 14/02/23

El 15 de febrer a partir de les 19:30 hores del vespre Rosa Brugat i Pilar Bonet presenten el fotollibre titulat L'Ull hipertòpic del farSegons Brugat aquest ull "fa referència a una forma d'estrabisme (un dels ulls mira cap amunt) metafòricament cap a les estrelles, cap al desconegut". Brugat escull els fars amb els quals ha connectat per fer una interpretació lliure, distorsionada i fins a fantasmagòrica de l'entorn i com aquestes construccions encaixen en el seu paisatge i funció.

Per altra part, pel dissabte 25 de febrer d'11.30 a 13.30 hores, Rotor Estudio, format per Ángeles Angulo i Román Torre, explicaran als participants les fases de creació d'un projecte com el seu, centrant l'atenció en el vessant pràctic. El moment en què materialitzen en una peça com els Exobiomes, que donen títol a l'exposició. 

L'objectiu final d'aquest taller consisteix a realitzar una sèrie de petites escultures basades en topografies del nostre sistema solar. Els diferents "biomes" seran creats per cada participant o grup de participants i podran emportar-se'ls a casa. La durada del taller serà de dues hores i està organitzat pels nens i nenes a partir de 6-7 anys fins a adults de noranta anys. S'aconsella un acompanyant amb menors de deu anys. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la galeria Alalimón.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88