banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

La Fundació Ynglada-Guillot convoca el LX Concurs Internacional de Dibuix 2023

La Fundació Ynglada-Guillot convoca el LX Concurs Internacional de Dibuix 2023
bonart barcelona - 09/02/23

La Fundació Ynglada-Guillot convoca el LX Concurs Internacional de Dibuix 2023 amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas i la Fundació Lluís Coromina. L'enviament de propostes s'haurà de realitzar entre l'1 d'abril i l'1 de maig del 2023, ambdós inclosos. Podran participar en aquesta convocatòria tots els artistes espanyols i estrangers majors de divuit anys, obres les quals siguin originals i no hagin estat presentades anteriorment a un altre concurs o exposició. Només es pot presentar una obra per participant.

La temàtica de l'obra és lliure i la tècnica haurà de ser dibuix contemporani lliure, que inclou les arts plàstiques, la il·lustració, el dibuix d'arquitectura o el còmic. Ha de ser un dibuix pur, en blanc i negre, fet amb pinzell o ploma, preferentment en tinta xinesa i podrà, així mateix, ser admès el dibuix en llapis, estilogràfica, tinta corrent i altres mitjans adients a criteri del jurat. Excepcionalment, podrà ser acceptada sèpia o sanguina amb exclusió de qualsevol altra coloració.

L'obra premiada està dotada amb 4.000,00 €, premi indivisible. El dibuix passarà a ser propietat del patronat de la Fundació Ynglada-Guillot, el qual el destinarà al Museu de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Més informació sobre les bases d'aquesta convocatòria en el link

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90