banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

El Casal Solleric presenta els finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2022

Juan Carlos Bracho. Foto Xisco Bonnín
El Casal Solleric presenta els finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2022
bonart palma - 13/01/23

El Casal Solleric inaugura el 20 de gener una exposició col·lectiva amb tots els finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert  d’Arts Visuals 2022.

Els 10 finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2022 són: Toni Amengual, Taxio Ardanaz, Alán Carrasco, Patricia Gómez i Mª Jesús González (cocreadores), Marla Jacarilla, Fermín Jiménez Landa, Gala Knörr, Mireia Sallarès , Paloma Polo i Alberto Rodríguez. 

Aquests 10 artistes formaran part de la ja tradicional exposició col·lectiva que després de la Gala de lliurament de premis i es podrà visitar fins el dia 2 d’abril. Des de la Regidoria de Cultura i Benestar Social es vol donar les gràcies als i les artistes locals, estatals i internacionals que s’han presentat als Premis.

El jurat, format per Peio Aguirre; Montserrat Badia; Samíramis González; Amparo Sard i Angel Calvo Ulloa ha destacat el gran nivell de les obres seleccionades i la diversitat de llenguatges contemporanis que conformaran l’exposició. El dia 19 de gener decidiran l’obra guanyadora després de visionar l’exposició.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1inclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90