728x90

Exposicions

Gerard Roca Ayats al Museu Hotel Llegendes

Gerard Roca Ayats al Museu Hotel Llegendes
bonart girona - 26/12/22

L’escultor Gerard Roca Ayats (Girona, 1972) exhibeix les seves escultures i la seva sèrie de bustos de Salvador Dalí al Museu Hotel Llegendes de Girona, que han estat realitzats per decorar la sala dedicada exclusivament a l’artista figuerenc. Per altra part, també es poden apreciar diferents relleus i petites escultures dedicades a Dalí. Cal recordar que Roca Ayats està especialitzat en la talla de bustos de marbre. Normalment ho fa per encàrrec i la majora d’ells fan referència a personatges públics internacionals.

En la seva obra, Roca Ayats busca reflexar una emoció, un estat d’ànim, un missatge o un estatus social però “mai una expressió inanimada”. Segons l’escultor, “els bustos de marbre estàn realitzats amb talla directa per conservar la màxima puresa possible”.
Rocayats és un artista polifacètic amb diferents línies de treball, ja que podem trobar des de representacions d’escultura clàssica de diverses cultures fins encàrrecs d’obres personalitzades.

Las seves primeres creacions escultòriques les va realitzar als 11 anys, en el taller de l’escultor del poble de Bescanó, Josep Serrat. De manera autodidàctica es va endinsar en el món de l’art, estudiant els clàssics i els grans mestres de l’escultura figurativa.

Va realitzar estudis de dibuix d’anatomia del cos humà i es va especialitzar amb la talla de granit i el marbre, el qual serà el principal material per efectuar les seves obres escultòriques.

BANNERS BONART_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90