Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Fundació "la Caixa" crea CaixaForum+, una plataforma de vídeo orientada a continguts culturals 

La Fundació \
bonart barcelona - 15/12/22

La Fundació "la Caixa" ha creat CaixaForum+ una plataforma gratuïta de streaming de vídeo orientada a continguts culturals que està oberta per a tots els usuaris, siguin o no siguin clients de la Caixa.

La plataforma ha estat presentada el 13 de desembre del 2022, i la idea és començar amb una oferta inicial de continguts que vagi millorant a poc a poc. La Fundació "la Caixa" té a diverses ciutats d'Espanya recintes culturals que s'anomenen CaixaForum, i hi solen fer exposicions de tota mena. Aquestes exposicions solen ser de pagament, encara que els usuaris del banc tenen descomptes i entrades gratuïtes. Ara, CaixaForum+ és com una versió digital d'aquesta idea, però oberta per a tothom.

A la sortida, CaixaForum+ compta amb un catàleg inicial de més de 300 títols, més de 1.000 peces de vídeo i àudio i 564 hores de contingut. Una gran part daquest contingut són de fet produccions originals creades per la Fundació la Caixa.

Mentrestant, la resta de continguts és una combinació de continguts creats per altres institucions culturals nacionals i internacionals, a més d'un altre contingut de tercers els drets dels quals ja tenien, i és utilitzat a la plataforma per oferir un catàleg ampli. 

Pel que fa al tipus de contingut, en aquesta plataforma hi ha sèries, pel·lícules i documentals com en qualsevol altra de streaming. A més, també tens art digital i programes de divulgació, a més de podcasts, entrevistes i fins i tot concerts i òperes. 

En definitiva, aquest és un servei el contingut del qual està orientat al món cultural, concretament a nou temàtiques: arts visuals i plàstiques, arts escèniques, música, literatura, pensament i història, cinema, arquitectura i disseny, ciències de la vida i ciències físiques.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1DP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px