banner-elscatala-817x88px
Un miler de persones celebren al Museu de les Aigües el seu 15è aniversari

Notícies

Un miler de persones celebren al Museu de les Aigües el seu 15è aniversari

bonart cornellà de llobregat - 08/06/19
Eude, genericbanner-elscatala-180x180px
El primer 'Concert pel Planeta' celebrat amb motiu del 15è aniversari del Museu de les Aigües ha apropat a més de mil persones a Cornellà, on ha tingut lloc l'esdeveniment. A les 19.30h, l'escenari s'ha estrenat amb el grup Segona Mà, de Tarragona, que donava el relleu als nois d'Altafulla Porto Bello i s’ha tancat amb Buhos, que vinguts des de Calafell han posat fi a la festa de la música contra el canvi climàtic.

L'entrada gratuïta amb aforament limitat, una iniciativa del Museu de les Aigües amb la col·laboració de RAC105, ha estat un èxit de convocatòria, reunint a un miler de persones al pàrquing de les instal·lacions, habilitats per a l'ocasió. Sonia Hernández, directora del museu, s’ha mostrar molt satisfeta: “Hem volgut celebrar els nostres primers quinze anys amb un esdeveniment especial, obert a tot el públic, especialment als més joves, que són, sens dubte, els més conscienciats amb la problemàtica del medi ambient. Ens ho hem passat molt bé organitzant aquest dia i creiem que queda reflectit en el resultat”. El bon temps ha acompanyat la jornada on s'ha vist un estand molt singular: Aigua de l'aixeta. Per a la responsable del museu aquest fet era molt important donat que: “a vegades ens oblidem que no necessitem tant embolcall per calmar la set”.


A partir de Un mdiumenge el Museu de les Aigües torna a les seves activitats qüotidianas entre les que destaca La Factoria de l'Aigua, un espai de tinkering (una metodologia d'aprenentatge derivada del moviment Maker, Do It Yourself, etc.) on, mitjançant l'assaig-error, es pot crear un propi invent o prototip amb materials quotidians i donar-los nous usos, per a resoldre reptes relacionats amb l'aigua.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1