banner-elscatala-817x88px
Convocatòria de les Beques Art i Natura a la Creació 2022

Convocatòries

Convocatòria de les Beques Art i Natura a la Creació 2022

bonart lleida - 01/06/22
180x180 Banners-FERIARTE-DNial nou-180x178

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Lleida, en sessió del dia 25 de maig de 2022, va aprovar la convocatòria de les Beques Art i Natura a la Creació 2022.

Aquesta convocatòria té com a objectiu promoure a artistes visuals de qualsevol nacionalitat amb projectes en curs o inèdits vinculats a la natura i la cultura; i en segon lloc, articular i vertebrar el territori de les comarques de Lleida, oferint la possibilitat tant a títol individual o com col·lectiu a desenvolupar un projecte incloent l’estada per realitzar la investigació i posteriorment el treball al Centre d’Art i Natura de Farrera. 

Poden ser beneficiàries d'aquestes beques les persones físiques i/o jurídiques, a títol individual o com a col·lectiu artístic, de qualsevol nacionalitat. Les persones beneficiàries han de tenir projectes artístics en curs o inèdits.

 El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Província. Darrer dia de presentació l’1 de juliol de 2022. Més informació

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner