Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Certàmens

El Poblenou Urban District acull la segona edició de l'AR-DE

El  Poblenou Urban District acull la segona edició de l\'AR-DE
bonart barcelona - 30/05/22

Els dies 3, 4 i 5 de juny el Poblenou Urban District, l'associació cultural que s'encarrega d'impulsar l'art i la creativitat del districte cultural i creatiu de Barcelona des de fa més de deu anys, celebra la segona edició de l'AR-DE, un circuit d'accés gratuït per galeries, showrooms i museus del Poblenou amb l'objectiu de promoure l'art i el disseny.

Des de la primera edició el desembre de l'any passat, l'itinerari pretén apropar al públic la programació de diferents espais i entitats per incentivar la venda d'art i disseny realitzat per artistes i dissenyadors emergents, consagrats, nacionals i internacionals.

Els espais que conformen el circuit per a aquesta edició són: Galeria Chez Xefo, Museu Can Framis, Noak Room, L&B Gallery, Unusual Concept Store, The Folio Club, Piramidón Centre d'Art Contemporani, Moryarty, Museu del Disseny de Barcelona, La Plataforma i Disseny Hub Barcelona.

Galeria Chez Xefo: Últims dies per visitar l'exposició Silencios de l'artista, escriptor i poeta Josep M. Morreres.

Museu Can Framis: El dissabte 4 de juny de 11h a 18h entrada al museu (exposició permanent i temporal) a preu reduït i taller-visita familiar.

Noak Room: Mostra de mobiliari dissenyat per artistes reconeguts (Ilmari Tapiovaara, Hans Wegner, Bruno Mathsson, etc.) i d'altres d'origen més anònim.

L&B Gallery: Exposició col·lectiva Blanc i negre amb l'obra de Vannesa Pey, Antonio Lazo, Xavi Muñoz, Sito Mújica, Meta Isæus-Berlin, Joan Ill i Pietro Capogrosso.

Unusual Concept Store & Gallery: Secció amb preus especials, copa de cortesia i música a la terrassa tropical.

The Folio Club: Exposició Loneliness or Me-time? de l'artista Ana Jarem. Diumenge a les 12:30h entrevista a Ana Jerem per l'il·lustrador Asis Percales que farà una intervenció en viu de la seva obra.

Piramidón Centre d’Art Contemporani: Mostra de l’exposició individual de l’artista Khalid El Bekay i de l’exposició col·lectiva 2022_n2 amb obra dels artistes residents.

Moryarty: Exposició amb les darreres novetats d'art abstracte i travel Poster.

Museu del Disseny de Barcelona: Mostra de cinc exposicions permanents i de dues exposicions temporals.

La Plataforma: Exposició Construccions Analògiques dels artistes Paul Ekaitz i José Antonio Hernández-Diez. Divendres 3 de juny xerrada amb els artistes. Dissabte 4 de juny Gastro Mecànica, un aperitiu on els artistes parlaran de les arrels a través del dinar.

Disseny Hub Barcelona: Exposicions permanents i temporals del Museu del Disseny obertes. Exposició temporal El Millor Disseny de l'Any, organitzada i produïda pel FAD.

Impremta Pages - banner-180x178BANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px