BONART_1280x150

Exposicions

VETA, nou projecte de Fer Francés

VETA, nou projecte de Fer Francés
bonart madrid - 16/12/21

Des del 26 de novembre passat es troba oberta al públic la galeria VETA, el nou projecte de Fer Francés que pretén transformar l'escena de l'art contemporani a Madrid. Serà una de les galeries més grans de la capital amb una superfície de 1.200 m2. Ubicada al districte madrileny de Carabanchel, neix amb la vocació d'albergar les creacions d'artistes contemporanis consagrats internacionals, així com les obres dels joves artistes més prometedors del moment.

L'espai ha començat la seva programació expositiva amb les exposicions de tres artistes espanyols destacats: A La Calle, d'Abraham Lacalle; Intermedio, de Santiago Ydáñez; i Huesos de Santo de Matías Sánchez. S'hi afegeix una exposició col·lectiva d'obra sobre paper que aplega peces dels tres artistes per estrenar les parets d'aquest nou espai.

“VETA aspira a convertir-se en un punt de referència de l'art contemporani a la ciutat de Madrid i ho volem fer al barri de Carabanchel. Som al recer de l'art més fresc que viu el seu gran moment. Darrere de portes de garatges, a naus industrials —com la nostra—, a patis o a la vista dels veïns, batega el pols de les noves tendències artístiques. Per això, no se'ns acudeix un lloc millor per a VETA”, afirma Fer Francés.

Més endavant, l'espai acollirà exposicions d'artistes nacionals i internacionals i encara que la protagonista serà la pintura; hi haurà espai per connectar amb altres disciplines culturals com la música, el cinema o fins i tot la fotografia. El nom de la galeria, VETA, sorgeix de l'essència. “Si hi ha un origen a l'engranatge artístic aquest és el creador. Sorgeix tot. VETA és la franja que forma un dibuix en un material i que destaca per ser de to diferent o de diferent matèria. És el començament de tot. D?aquí ve el nom de la galeria”, afegeix el galerista.

banner-oro-180x180-geneBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal