0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"By Invitation", cita de referència del món artístic, cultural i social de Barcelona

\
bonart barcelona - 15/12/21

El Círculo Ecuestre presenta, del 15 al 19 de desembre, By Invitation la segona exposició d'Art Modern i Contemporani que exhibeix obres de reconeguts creadors i d'artistes contemporanis de galeries d'art i que, com a novetat, comptarà amb una col·lecció única de peces provinents de les civilitzacions egípcies, gregues i romanes, a més d'una selecció de tapissos precolombins, alguns dels quals daten del segle X.

Entre les galeries participants es trobren: Baró Galeria, Espacio Lobo, Galeria Art Petritxol, Galeria Carlos Teixidó, Galeria Cortina, Galeria David Cervelló, Galeria Dolors Junyent, Galeria F. Cervera, Galeria Joan Gaspar, Galeria Jordi Pascual, Galeria Jorge Alcolea, Galeria Marc Calzada, Galeria Marc Domènech, Galeria Marlborough, Galeria Mayoral, Galería de Arte Roger Viñuela, Galeria Senda, Galeria Victor Lope, Imaginart Gallery, Lorena Ruiz de Villa i Pigment Gallery.

La novetat principal d'aquesta edició és l'augment de quinze a vint-i-dues galeries d'art, la qual cosa permetrà reunir un grup representatiu i de gran qualitat del panorama artístic en aquest cicle internacional. En concret, By Invitation exposarà durant cinc dies al voltant de mil obres d'artistes de la talla de Dalí, Picasso, Miró, Tàpies, Plensa o Barceló, així com un bon nombre d'artistes contemporanis de galeries d'art.

El 15 de desembre, a les 18 h, el Círculo Ecuestre organitza el primer diàleg dins de l'exposició By Invitation 2021, amb la participació d'Ainhoa ​​Grandes, presidenta de la Fundació MACBA, i Màrius Carol, exdirector i actual conseller editorial de La Vanguardia.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal