Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani

Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d\'Art Contemporani
bonart lleida - 13/12/21

El Museu d'Art Jaume Morera presenta Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani, que es podrà visitar del 14 de desembre del 2021 al 24 d'abril del 2022.

L'exposició recull l'obra dels les adquisicions corresponents a la Col·lecció Nacional d'Art Contemporani, que des de l'any 2018 s'han dipositat al nostre Museu, en total 39 obres dels artistes Antoni Abad, Nora Ancarola, Paula Artés, Mar Arza, Albert Bayona, David Bestué, Albert Coma Estadella, Enric Farrés Duran, Núria Güell, Carles Hac Mor, Santi Iglesias, Àngel Jové, Martin Llavaneras, Pere Llobera, Pol Merchan, Marina Núñez, Olga Olivera-Tabeni, Joan Pallé, Antoni Pinent, Espe Pons, Jordi V. Pou, Toni Prim, Palmira Puig, Carles Pujol, Lluís Trepat i Rubén Verdú.  
 
Encreuamente dedica un espai a Antonio Abad on inicia el "Cicle de les mesures", un desplegament d'una lona gegantina, hereva de les seqüències fotogràfiques de finals dels anys vuitanta amb les goma escuma modulables. S'hi presenta també un petit espai dedicat a la poesia virtual en què la tradició gràfica i objectual dels poemes de Carles Hac Mor i Carles Pujol es creua amb la visiómés contemporània i experimental que defineix l'obra de Mar Arza.

Encreuaments és també un lloc per la pintura tradicional i la seva iconografia estereotipada amb la modernitat i el canvi social així com per l'abstracció i el nous comportaments artístics a partir de les propostes de Lluís Tapat, Albert Coma Estadella , Pere LLobera o Marina Núñez.

Encreuamente és un espais per la matèria de Martin Llavaneras. En el territori i l'entorn natural, David Bestué i Rubén Verdú i en la memòria històrica i ancestral de Nora Ancarola, Olga Olivera-Tabeni i Joan Pallé; i per la denúncia social amb Núria Güell.

300x300Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal