DP_Bonart-1280x150px

Notícies

premis d´espots de sies.tv

bonart - 02/06/09
palaumusica Els principals esdeveniments culturals catalans, protagonistes dels premis d’espots de Sies.tv

L’espot del centenari del Palau de la Música Catalana, Bombolles, ha obtingut el guardó al millor espot cultural del 2008 de la segona edició del premis Sies.tv

La segona edició dels premis a espots culturals de Sies.tv ha comptat amb un repartiment de luxe ja que s’han presentat al concurs els anuncis d’alguns dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya. Entre els espots hi havia els del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Sónar 2008, Fira Tàrrega teatre al carrer, Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, Sitges 08, Invictro 08, Fira de Música al Carrer de Vila-seca, Black Music Festival, FITAG 2008, Senglarock i Temporada Alta, entre d’altres.

L’organització veu l’edició d’enguany com un pas endavant que ha servit per consolidar uns premis centrats en l’actualitat, les noves tendències i tot el que afecta al coneixement del nostre país. A més creu que els participants d’aquesta segona edició aporten prestigi al premis, fet que de ben segur beneficiarà pròximes edicions.

El segon premi en la categoria d’espots se l’ha emportat el vídeo de La 9a Fira de Música al carrer de Vila-seca, produït per Jordi Ribé i dirigit per Santi Aguado. L’anunci Exposició Ballard, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i l’espot del Sónar han rebut el tercer guardó ex aequo. Exposició Ballard és una producció del CCCB i La Chula TV i realitzat per Benet Roman. L’espot del Sónar està dirigit per Sergio Caballero i produït per Advanced Music.

Més informació: Sies.tv

banner-oro-180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal