banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Bonart celebra la festa del desé aniversari a la Fundació Vila Casas de Barcelona

bonart - 06/11/09
[caption id="attachment_1310" align="aligncenter" width="200" caption="Arnau Puig, Ricard Planas, Antoni Vila Casas, Maria Lluïsa Borràs i Rafael Marquina"]guardonats[/caption]

Mes de tres-centes persones varen assistir el dia 5 de novembre a la festa del desè aniversari de la revista bonart que es va celebrar a la Fundació Vila Casas de Barcelona. En el decurs de l’acte, que va presentar el periodista Josep Puigbó, es va fer un reconeixement a la tasca desenvolupada pels crítics i gestors culturals, Arnau Puig, Maria Lluïsa Borràs i Rafael Marquina, col·laboradors de la revista des del primer número. L’empresa editora de bonart també va entregar un guardó a Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas.

Artistes, galeristes, directors de museu, crítics d’art, col·leccionistes… varen ser presents a la festa que va presidir el director general de Patrimoni de la Generalitat, Jordi Roca; Mireia Sabater, cap de l’oficina de difusió artística de la Diputació de Barcelona; Pilar Parcerisas, presidenta de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya; Ricard Planas, director de bonart i Anna María Camps, editora de bonart.

 Avui, dia 6 de novembre, es celebrarà a la Fundació Espais de Girona, la segona part de la festa d’aniversari de bonart en la que es guardonarà a tres artistes gironins, Doménec Fita, Paco Torres Monsó i Isidro Vicens. La vetllada serà presidida per Joan Manuel Treserras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88