banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Bonart celebra a Girona el seu desè aniversari

bonart - 09/11/09
[caption id="attachment_1317" align="aligncenter" width="300" caption="Joan Fontcuberta, Isidre Vicens i Torres Monsó amb el conseller Joan Manuel Tresserras, Miquel Sitjar, Roger Zamorano, Maria Lluïsa Faxedas, Pere Macias, Ricard Planas i Anna Maria Camps"]guardonats girona[/caption]

La revista Bonart va celebrar a Girona el seu desé aniversari amb la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació Joan Manuel Treserras que en el seu discurs va resaltar la positiva tasca cultural que bonart ha portat a terme en el decurs d’aquest deu anys.

Una amplia representació del món de les arts va ser present a la Fundació Espais en un acte que va coincidir amb la inauguració de l’exposició que Ricard Planas, director de bonart, ha preparat a Joan Fontcuberta que també va asistir a la vetllada en la que també hi varen ser presents, el diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Roger Zamorano; la regidora de cultura de l’ajuntament de Girona, Maria Lluïsa Faxedas; el senador Pere Macias, que ara fa deu anys va presidir la presentació del número 1 de la revista, l’editora Anna Maria Camps i el representant territorial de Cultura, Miquel Sitjar.

Bonart va aprofitar la celebració del seu desé aniversari per retra homenatja a tres destacats artistes gironins que han marcat una època en el món de les arts plàstiques: Doménec Fita, Paco Torres Monsó i Isidre Vicens. Fita no va poder assistir degut al seu delicat estat de salut. Joan Manuel Treserras i Joan Fontcuberta varen entregar els guardons preparats per bonart a Isidre Vicens i Paco Torres Monsó. (Foto Claudi Valentí).

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90