FCC-Segell-banner4
Presentación de la publicació experimental \

Exposicions

Presentación de la publicació experimental "Biblioteca En Paral·lel"

bonart valència - 11/06/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014banner-elscatala-180x180px
La Biblioteca Central. Universitat Politècnica de València acull el 13 de juny a les 12 h. la presentació de Biblioteca En Paral·lel, una publicación experimental que sale con motivo de la exposición homónima que tuvo lugar en 2018 con motivo de la semana del Día del Libro. La publicació que, si bé funciona a manera de catàleg, alhora incorpora entre les seves pàgines intervencions dels / les artistes participants: Pepe Romero i Rafa Rodríguez, Sara Vilar, Mar Juan, Salomé Cuesta, Pilar Crespo i Joaquín Artime. També s'inclou un text de David Pérez.

El 26 d'abril de 2018 es va inaugurar a la Biblioteca Central de la Universitat Politècnica de València l'exposició col·lectiva Biblioteca en paral·lel, un projecte que va comptar amb un dels ajuts a les Propostes d'Acció Cultural que ofereix l'Àrea d'Activitats Culturals de la mateixa universitat. Aquesta mostra va consistir en una sèrie d'intervencions artístiques a l'edifici de la Biblioteca Central d'aquesta universitat, ocupant espais que no estan ideats per exposar art. Es va concebre com una activitat més dins de la setmana del Dia del Llibre. Professors / es, doctorandes / us i alumnes / us de la Facultat de Belles Arts realitzen obres inèdites i expressament que incideixen en possibles relacions entre el llibre, les lletres i les arts visuals.

Els / les artistes van produir sis obres, de diferents disciplines i tècniques, per crear un nou context que convidés a l'espectador a altres ritmes i actituds, a altres formes d'entendre l'acte expositiu, d'ocupar l'espai. I van acostar el treball que es desenvolupa a la facultat a tota la comunitat universitària. Ara es rescaten els resultats per publicar-los en una edició que funciona a manera de catàleg, però que inclou al seu interior un nou espai on experimentar sobre el que és el llibre i el seu vincle amb altres disciplines artístiques. Entre les seves pàgines s'inclouen intervencions de cadascuna / o de les / us creadores / és participants.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig