BONART_1280x150

Notícies

La preocupant censura a València

bonart - 12/03/10

"Si parlem de llibertat d'expressió, és perquè alguna cosa passa. Igual que només parlem de l'aire quan està contaminat", va dir l'ex director del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), Román de la Calle. Els fets de l'última setmana a València són l'exemple més vergonyós d'aquells polítics que fan de la ignorancia el seu modus operandi.

En un acte del tot vergonyós, que denota una manca de cultura més que preocupant, la Diputació Provincial, presidida pel popular Alfonso Rus, va decidir suprimir una desena de fotografies al·lusives al cas Gürtel que integraven una part de la mostra Fragments d'un any, al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM). L'exposició, organitzada per l'Associació de Periodistes del País Valencià contenia imatges en les quals apareixien Camps, Costa, Rambla cordant els vestits en les sessions de les Corts pel cas Gürtel, el pas de Camps pel Tribunal Suprem de Justícia o el Bigotes.

Després que la Diputació ordenés despenjar les imatges de polítics, la mostra es podrà visitar íntegrament a la Galeria Tomás March de València. L'acte de reinauguració va comptar amb la presència de nombrosos representants del món de la política, com el delegat del Govern en la Comunitat, Ricardo Peralta, i el secretari general del PSPV, Jorge Alarte; de la Cultura, i altres representants sindicals i del periodisme.

Nial nou-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88