M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Notícies

Cimuat, CCCB Barcelona, Anteo

bonart 13/10/10
Emociona't_Banner_180x178_3Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El 3 i 4 de novembre, Cimuat 2010 a València. El Paranimf de l'Universitat Politècnica de València serà la seu de Cimuat 2010, congres internacional dona, art i tecnologia a la nova esfera pública. Hi participaran artistes i investigadors i investigadores més influents que analitzaran la rellevància de la dona en el desenvolupament de l'art contemporani mitjançant l'innovació tecnològica i la seva repercussió a la Nova esfera pública.

Cinema A contracorrent: Llatinoamericà i Espanya al CCCB. Del 28 al 31 d'octubre es celebrarà al CCCB Barcelona un projecte que inclou un congres, un cicle de cinema itinerant i un catàleg-dvd. Mitjançant debats, conferències, projeccions i tallers es pretén aprofundir en l'ahir, l'avui i el demà de la producció audiovisual iberoamericana menys convencional.

El 27 d'octubre, subhasta a Anteo (Sant Sebastià). El proper 27 d'octubre tindrà lloc a Anteo Subastas de Sant Sebastià la subhasta d'octubre. Les peces seran exposades del 18 al 26 d'octubre. Hi haurà pintura dels segles XVIII, XVIII, XIX, arts decoratives, peces de marfil, col·lecció de plata i col·lecció de relicaris.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2