817x68-cat

Exposicions

La pèrdua, la bellesa i el dolor a la Nit Serena, a la Sala Muncunill

La pèrdua, la bellesa i el dolor a la Nit Serena, a la Sala Muncunill
L'exposició Nit Serena posa fi al cicle Dos+2=5, guanyador del Terrassa Comissariat 2019. Els artistes Araceli Merino, Javier Viver, Olga Simón i la comissaria Pilar Cabañas inauguren l'exposició aquest 15 de juny de 2019 a les 19h a la Sala Muncunill. L'artista egarenc David Contreras serà l'encarregat d'intervenir l'exposició durant la darrera setmana d'exhibició.

Què es percep en una nit fosca? És la solitud sonora? Pot contemplar-se una realitat que no es veu? Es pot estar present estant absent? És el dolor, conseqüència de l'amor? Aquestes són algunes de les preguntes a les que els tres artistes intenten respondre per mitjà de les seves obres.  

L'exposició d'aquests tres artistes es mou entre el treball fotogràfic intervingut, i la instal·lació. Però què pretén fer arribar a l'espectador? La serenitat després de la nit, aquesta que arriba després de l'udol del lament, després dels accelerats cops del cor, després de la sequedat de la llàgrima, amb la tènue llum en la distància, amb el murmuri de la veu de l'estimat. El dolor, el sense sentit, la pèrdua, la bellesa són alguns dels fils conductors d'una exposició que apel·la a tots els sentits.

La inauguració tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 19h a l'espai2 de la Sala Muncunill (Terrassa). L'exposició es podrà veure fins al 28 de juliol.

 
bonart-1_1MG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...