Expo Josep Coll 2022 baner
Convocatòria: presentació exposició \

Notícies

Convocatòria: presentació exposició "Rahola foto 2019"

Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona us convoquem a la presentació i inauguració de la mostra “Rahola foto 2019. Fotografies presentades a la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local”, que tindrà lloc el dimarts 18 de juny, a les 11 del matí, a la seu del Col·legi de Periodistes de Girona.

L’exposició, organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, està formada per una selecció de fotografies de les 53 que es van presentar a la darrera edició dels Premis Carles Rahola.

Aquest any, a més, amb motiu del desè aniversari dels Premis, també s’han inclòs a la mostra les fotografies guanyadores de totes les edicions.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68