Expo Josep Coll 2022 baner
Colors d\'estiu a la Galeria Jordi Barnadas

Exposicions

Colors d'estiu a la Galeria Jordi Barnadas

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura220317_Verdu_Bonart-180x180
Del 14 de juny al 26 de juliol, la Galeria Barnadas de Barcelona acull una exposició col·lectiva titulada Colors d'estiu. Una col·lectiva de pintura i collage amb l’obra recent de 7 artistes contemporanis que es mouen dins la nova figuració. “Històrics” de la galeria com Didier Lourenço i Marc Jesús, amb composicions coloristes i vitalistes que et contagien l’alegria de viure. Els increïbles retrats de personatges famosos fets en collage de la ma de Garcia Villegas. José Luis Ceña: en constant evolució ens ofereix peces de colors esclatants, pinzellada enèrgica i una atrevida barreja de tècniques.

Pertanyent al realisme fotogràfic: el virtuosisme d’Adolfo Bigioni amb les seves acolorides i originals natures mortes. Els relaxants paisatges de Monica Dixon són la nota minimalista de l'exposició. I col·laborant per primera vegada amb la galeria Barnadas: Narcís Gironell, artista d’estil pop amb una ja reconeguda i extensa trajectòria, ens mostra temes, inspirats en la publicitat o el cinema dels anys 60, treballats sobre planxa d’alumini.

A la imatge, obra d'Adolfo Bigioni, 2019.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

banner-pablito