FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"The invisible man", de Liu Bolin al Palau de Gaviria

bonart madrid - 17/06/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El Palau de Gaviria presenta The invisible man, de Liu Bolin, mostra organitzada per Arthemisia en col·laboració amb la Galeria Boxart de Verona, està dividida en set seccions que recullen diferents cicles temàtics de l'obra del Bolin: les seves primeres obres, realitzades en 2005 i recollides sota el títol Hiding in the City, els seus treballs sobre migració, les seves obres en ciutats italianes o algunes campanyes publicitàries.

La retrospectiva, que inclou al voltant de 70 peces, es podrà visitar fins al 15 de setembre de el 2019. Al llarg de la seva trajectòria, Liu Bolin s'ha fotografiat fusionant-se amb grans monuments històrics, edificis, supermercats, obres d'art, deixalles, etc. En els seus treballs gairebé sempre apareix sol, mimetitzant-se amb el subjecte principal de la imatge. No obstant això en algunes de les seves sèries, com la titulada Migrants que també es podrà veure al Palau de Gaviria, l'artista representa l'altra cara de la moneda, col·laborant amb immigrants subsaharians que es mimetitzen amb platges i pasteres per denunciar un dels drames de la societat en el segle XXI.

Bolin, que treballa en les seves obres amb diverses disciplines -pintura, instal·lació i fotografia-, utilitza la idea de camuflatge per parlar de qüestions socials que afecten la vida diària dels éssers humans. Es tracta d'una protesta silenciosa, "transparent", que convida a pensar sobre identitat, sobre el que consumim i el que som, així com els problemes que ens envolten. Els seus treballs li serveixen de mitjà per transmetre missatges aparentment ocults que conviden l'espectador a reflexionar.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68