FCC-Segell-banner4
La Bonne obre les seves portes

Notícies

La Bonne obre les seves portes

Eude, genericBanerJaumeRiba05
Aquest ha estat un any intens de lluita col·lectiva i de creació a La Bonne. Han seguit generant espais i xarxes de trobada, coneixements, sinèrgies i produccions culturals feministes. Per això, el proper dijous 27 de juny de 2019, en el marc de la Festa Major del Casc Antic, obre les portes per presentar-vos moltes de les dones, projectes i col·lectius que han passat per aquí durant el curs 18/19. El curs en què han complert els 15 anys.

Gaudirem de l'estrena de la peça audiovisual de Rebomboris, així com dels projectes resultants del Laboratori Feminista de Documental Creatiu i d'Eines Audiovisuals. En tots els espais hi haurà instalacions sonores i visuals.

Hi haurà vermut, música i, a més a més, torna Ràdio Paquita. Faran en directe un programa de ràdio al voltant del Festival #visibLES i dels col·lectius que habiten La Bonne, amb les Inoutradio, la radio lésbica.

Comptaran també amb un tastet de l'espectacle "Ritos de amor y de guerra" del Comando Señoras i acabarem la jornada amb la música de Dewinter.music.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021