Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Segona edició del festival benèfic de dansa “Girona en moviment”

Segona edició del festival benèfic de dansa “Girona en moviment”

La segona edició del festival benèfic de dansa “Girona en moviment” tindrà lloc a la ciutat del 4 al 7 de juliol i mantindrà l’aposta per oferir dansa de primer nivell i espectacles de producció pròpia. El festival està impulsat per l’Associació Cultural David Rodríguez i la Fundació Oncolliga Girona i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

La regidora de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha participat aquest matí a la presentació de la segona edició de l’esdeveniment benèfic al costat de la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i l’impulsor de la iniciativa i ballarí gironí, David Rodríguez. “Des de l’Ajuntament de Girona, us seguirem donant suport amb el compromís de fer de Girona una ciutat de la dansa”, ha subratllat la regidora Eva Palau.

L’espectacle estrella del festival tornarà a ser la gala “Catalunya dansa contra el càncer”, en la qual participaran una vintena de ballarins i ballarines catalans que formen part de companyies de dansa de prestigi d’arreu del món. La gala es podrà veure el dissabte 6 de juliol a les 20.30 h i el diumenge 7 de juliol a les 19 h al Teatre Municipal de Girona.

A més d’aquestes dues sessions, en el marc de la segona edició de “Girona en moviment” s’ha programat l’estrena d’un espectacle de dansa i música creat especialment per al festival: Mare vull ser pescador. La producció es podrà veure el dijous 4 de juliol, a les 21 h, a l’Auditori de la Mercè i comptarà amb la participació dels ballarins David Rodríguez, Luke Prunty i Paolo Giglio i la música en directe del grup d’havaneres Port Bo.

“Girona en moviment” mantindrà aquest any l’aposta per la vessant didàctica i formativa al voltant de la dansa i la salut i inclourà una conferència sobre meditació, un taller sobre el ballet adreçat a nenes i nenes de 6 a 10 anys i uns cursos intensius de ballet clàssic, dansa contemporània i benestar. També s’han organitzat tallers i demostracions de dansa, gratuïts i oberts a tothom, els dies 5 (de 19 a 21 h) i 6 de juliol (de 18 a 20 h) a la plaça de Catalunya.

El festival té com a objectiu apropar al públic gironí l’art de la dansa i el talent de ballarins i ballarines catalans i internacionals de primer nivell i, alhora, recollir fons per millorar al qualitat de vida de les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

 
Eude, genericcanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px