BannerFCC_Bonart
Equipo Jeleton i una exposición sobre els símbols actuals al Centro Párraga

Exposicions

Equipo Jeleton i una exposición sobre els símbols actuals al Centro Párraga

BONART_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021


El problema con las flores és el nom de l'exposició que ha preparat l'Equipo Jeleton, integrat per l'artista murciana María Ángeles Alcántara i el basc Jesús Arpal, per al el Centro Párraga.

 

La mostra a l'Espacio 3 es podrà visitar fins el 8 de setembre de 2019.


El problema con las flores està comissariada per Aimar Arriola i proposa un estudi sobre el llenguatge i la representació de les flors des del punt de vista sociològic i ideològic. A través de la suposada innocència, banalitat o frivolitat de la representació tradicional de les flors, els artistes miren d'analitzar les complexes interpretacions de la cultura naïf i la ideologia que contenen.


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...