FCC-Segell-banner4
Ismael Peña-López parla de transaprenentatge a l’ICEberg Day de la UdG

Notícies

Ismael Peña-López parla de transaprenentatge a l’ICEberg Day de la UdG

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-300x250_1


L’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG celebra el 20 de juny de 2019, de 10h a 12h, la tercera edició de l’ICEberg Day, un espai de reflexió i debat sobre innovació, creativitat i educació.

En aquesta ocasió, l’especialista convidat és Ismael Peña-López, amb una llarga trajectòria docent com a professor universitari i àmplia experiència en l’aplicació de les TIC, les xarxes socials i les plataformes virtuals en processos d’aprenentatge. La seva intervenció porta per títol “Transaprenentatge: de les institucions que ensenyen a l’articulació de xarxes que aprenen”. (10:15h a 11:15h).

Aquesta activitat s’adreça principalment al personal docent i investigador de la UdG, i s’inclou en el pla de formació d’aquest col·lectiu però també està oberta a persones interessades en la innovació docent i tindrà lloc de 10h a 12h a l’Auditori Manel Xifra i Boada de l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic.

Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68