BannerFCC_Bonart
Ismael Peña-López parla de transaprenentatge a l’ICEberg Day de la UdG

Notícies

Ismael Peña-López parla de transaprenentatge a l’ICEberg Day de la UdG

BONART_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021


L’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG celebra el 20 de juny de 2019, de 10h a 12h, la tercera edició de l’ICEberg Day, un espai de reflexió i debat sobre innovació, creativitat i educació.

En aquesta ocasió, l’especialista convidat és Ismael Peña-López, amb una llarga trajectòria docent com a professor universitari i àmplia experiència en l’aplicació de les TIC, les xarxes socials i les plataformes virtuals en processos d’aprenentatge. La seva intervenció porta per títol “Transaprenentatge: de les institucions que ensenyen a l’articulació de xarxes que aprenen”. (10:15h a 11:15h).

Aquesta activitat s’adreça principalment al personal docent i investigador de la UdG, i s’inclou en el pla de formació d’aquest col·lectiu però també està oberta a persones interessades en la innovació docent i tindrà lloc de 10h a 12h a l’Auditori Manel Xifra i Boada de l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic.

Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...