Expo Josep Coll 2022 baner
El programa \

Exposicions

El programa "Talent creatiu i empresa" reinterpreta l'obra de Rafael Masó

"Talent creatiu i empresa"
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356banner-elscatala-180x180px
Dissenyadors emergents reinterpreten l'obra de Rafael Masó dins l'arquitectura contemporània en el marc de Talent creatiu i Empresa.

Talent creatiu i empresa és un programa d’innovació promogut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Té per objectiu que els estudiants d'arts plàstiques i disseny puguin integrar en el seu aprenentatge estratègies i coneixements innovadors propis d’un entorn laboral d’empresa.

Rafael Masó, arquitecte i màxim exponent del Noucentisme gironí, és un dels escollits per aquest propòsit. Amb la voluntat de donar a conèixer la seva obra per tot Catalunya des d’una nova mirada donada per joves talents, Ceràmiques Marcó hi ha col·laborat proposant l’execució del projecte Disseny d’elements ceràmics dins el marc de l’arquitectura i l’interiorisme contemporanis.

Amb aquest projecte es donava la possibilitat als alumnes que reinterpretessin l’obra de Masó dins el marc de l’arquitectura contemporània conjugant tecnologies digitals, innovació i tècniques tradicionals. A la convocatòria hi han participat nou escoles d’art i superior de disseny de Catalunya amb un total de 92 alumnes, que han presentat 52 projectes acabats.

El passat dijous 7 es van fer públics els reconeixements i mencions d'aquest programa. A més, s'ha anunciat que els projectes seleccionats es convertiran en un mural que es col·locarà a Quart i es durà a terme una exposició al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021