MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

"Blanc sobre Blanc" entrevista la nova presidenta de la Fundació els Amics, Laura Cendrós, i coneixem el projecte "Escoles Tàndem"

Laura Cendrós, 2021.
\
"Blanc sobre Blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de Glòria Polls, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb Laura Cendrós, la nova presidenta dels Amics del MNAC. Posteriorment, coneixem el projecte Escoles Tàndem. El programa conclou amb dues propostes d’agenda.

Ricard Planas entrevista a Laura Cendrós per conèixer els objectius de la Fundació els Amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya, on ha entrat a presidir. Cendrós explica la seva carrera com a activista cultural, on ha anat tocant diversos camps artístics. A més, la nova presidenta dels Amics descriu l’equip i els objectius que té el patronat, entre altres propostes que té present.

Altrament, Glòria Polls, professora i col·laboradora del programa, explica la seva defensa d’incloure l’art a l’educació. Polls explica el projecte Escoles Tàndem, creat per la Fundació Catalunya la Pedrera. Consisteix en aturar les classes convencionals i que els infants es puguin endinsar en diverses experiències artístiques. Tenen la voluntat de despertar nous camins d’aprenentatge. Alguns del professorat i els professionals relacionats amb el projecte ens expliquen concretament el que representa.

També, les escoltes de Girona participen a Girona Temps de Flors, on exposen projectes que sorgeixen d’una mateixa proposta, les cases del món.

Conclou "Blanc sobre Blanc" amb l’agenda, coneixem l’exposició, Anton Casamor, una altra mirada, dedicada a l’artista Anton Casamor a l’Alfolí de la Sal, el museu de l’Escala. L’exhibició mostra les creacions de l’autor que es va connectar amb la tradició grecoromana. Es troba vigent del 9 d’abril al 20 de juny; També ens informen de la mostra Cendrós, comissariada per Laura Cendrós, a La biblioteca Carles Rahola de Girona.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-110521/

 
bonart-1_1Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...