banner-1280x150-gene

Biblioteca

La biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus

La biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus
L'editorial Turner publica la biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus, de la mà de l'escriptora Fiona MacCarthy. En el centenari de la creació de la Bauhaus explora la personalitat del seu fundador.

Fa cent anys Walter Gropius fundà la Bauhaus,  l'escola que va introduir una nova concepció de l'art i del disseny. Els noms de qui van participar en aquella sorprenent experiència són gairebé tan importants com la seva producció artística. Kandinski, Klee, Moholy-Nagy, Albers, Breuer, Van der Rohe… Les idees visionàries que li van donar forma cobren vida en aquesta esperada biografia de Gropius.

MacCarthy vincula la seva trajectòria personal  i professional amb els esdeveniments que afrontà durant la seva vida: va servir durant la Primera Guerra Mundial, es va sumar a la revolució que desembocà en la República de Weimar, va patir l'ascens de Hitler i la Segona Guerra Mundial… Així, l'autora ens trasllada, d'una forma meticulosa i absorbent, a la vida quotidiana d'una de les grans figures del panorama artístic del segle xx.

canal-mnactec-180-180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90