FCC-Segell-banner4
Activitats d\'estiu a la terrassa del Museu de Cardedeu

Notícies

Activitats d'estiu a la terrassa del Museu de Cardedeu

Eude, genericon-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
El Museu de Cardedeu, al carrer Dr. Daurella, 1, de Cardedeu, proposa un seguit d'activitats per aquest estiu 2019.

El MATBC engega les activitats d’estiu al jardí del museu el dissabte 6 de juliol amb contes per adults al jardí del museu. Un any mes el museu es suma a les activitats programades pel V Festival de la paraula Cardemots amb una nit de contes per adults a la terrassa del museu, de la mà d’Héctor Urién, narrador de Madrid que ha participat en diversos festivals nacionals i internacionals de narració. L’activitat comptarà també amb un tastets de productes de Cardedeu com xocolata de “Som-hi”, pa de la fleca Domènech, tomàquet de Cal Cerdà i La Fanecada, formatges de Can Bordoi, cervesa artesana Sant Jordi i borregos d’Eric Pastisser o fruits secs entre d’altres.

Divendres 12 de juliol a les 20h. “Salveu-me els ulls”. La terrassa del jardí del museu serà l’escenari per al recital de poemes de Miquel Martí i Pol de la mà dels cardedeuencs Víctor Busquet i Dolors Nogueras i acompanyament musical a càrrec d’Isabel Curto (mandolina). Alguns dels poemes que es recitaran seran “Salveu-me els ulls”, “Preguem” i “Lletra a Dolors” entre d’altres.

Dissabte 13 de juliol a les 19h., inauguració l’exposició de Lina Rica dins el cicle d’exposicions d’art contemporani santcorneliarts(2) a la capella de Sant Corneli. L’exposició es podrà visitar fins el 19 d’agost en horari de divendres de 17 a 20h.

Diumenge 14 de juliol a les 11h., vine al museu a descobrir la Farmàcia Balvey amb tastet de ratafia i degustació gastronòmica en un restaurant de Cardedeu. 25€ tot inclòs. Amb reserva prèvia. Amb el Passmuseum, 5 museus de la comarca et proposem conèixer de més a prop el patrimoni cultural dels 5 municipis amb un passaport conjunt que podreu completar al llarg de l’any. A Cardedeu podràs visitar la farmàcia Balvey, una de les apotecaries rurals més antigues d’Europa. T’oferim una visita guiada al museu amb tast de ratafia i el dinar en un restaurant del municipi. A la tarda si t’animes et proposem fer un passeig pels parcs dels Pinetons o de la Serreta o pel centre històric i comprar Borregos, el dolç típic de Cardedeu.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner