7 JUNY_thumbnail_Banner-Liris

Notícies

El Cerdanya Film Festival fa pública la selecció de films a concurs i posa en marxa el nou web

El Cerdanya Film Festival fa pública la selecció de films a concurs i posa en marxa el nou web
bonart puigcerdà - 29/06/19
La desena edició del Cerdanya Film Festival - Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que tindrà lloc entre el 3 i l’11 d’agost, es posa en marxa aquest juliol fent pública la Selecció Oficial a concurs, amb 180 obres programades en 57 sessions i que han sortit de les més de 3.000 que ha rebut durant els darrers mesos. Les obres es distribueixen en 5 seccions: curtmetratges (ficció i animació), llargmetratges (ficció i animació), documentals (qualsevol durada), Realitat Augmentada (microcurts) i Fora de concurs. Tota la programació ja es pot trobar a un renovat portal web del Festival, www.cerdanyafilmfestival.cat, amb fitxes individuals de cada film i on també es pot consultar la programació oficial, es poden reservar ja les entrades per totes les sessions, acreditar-se o bé inscriure’s a les activitats paral·leles. Les principals novetats de l’edició d’enguany són:
  • Impuls a Curtmiratges: Curtmiratges, curts amb mirada femenina, es renova i passa a agrupar curtmetratges dirigits per dones joves menors de 30 anys, tenint en compte la perspectiva de gènere en un món, l’audiovisual, copat encara per homes.
  • Curts amb Realitat Augmentada: Una nova experiència de veure curtmetratges a través d’una aplicació de Realitat Augmentada i uns plafons distribuïts per diferents espais de la comarca. També tota la cartelleria i el programa de mà estarà integrat amb aquesta tecnologia pionera.
  • Laboratori de Creació Audiovisual: Per primera vegada, el Festival organitza un campus per professionals joves del cinema a Bellver de Cerdanya. Durant una setmana, els participants crearan i experimentaran en base als seus propis projectes i sota l’esperit del Kino Kabaret per rodar entre 8 i 10 microcurtmetratges. Les inscripcions segueixen obertes al web.
  • Noves seus: A les molt reeixides sessions de documentals històrics al Parc dels Búnquers de Martinet (dins d’un búnquer d’artilleria), enguany s’hi sumen sessions matinals documentals a la Torre Bernat de So (s. XII), sota gestió del Museu Municipal de Llívia i diverses sessions On Tour a La Seu d’Urgell i a Castellfollit de la Roca, transcendint per primera vegada l’àmbit geogràfic de la Cerdanya.
El desè Cerdanya Film Festival pretén ser una edició especial tant pels espectadors com per tots els qui en algun moment han participat a l’activitat i rebla el clau d’un format consolidat que troba cada any un espai més on créixer, on arriscar-se i on sorprendre al públic, sempre amb la complicitat d’un sector i uns creadors compromesos amb el cinema de qualitat i que any rere any marquen amb vermell la cita cerdana. Així, nombrosos equips dels films participants desfilaran per la catifa vermella del Museu Cerdà de Puigcerdà durant les projeccions en una demostració que el cinema té vida fora de les sales comercials. Les entrades a totes les sessions són gratuïtes i numerades (aforament limitat), pel que cal reservar-les via l’aplicació de Ticketea integrada a la mateixa pàgina web del Festival. També estaran disponibles a taquilla abans de cada sessió durant l’esdeveniment. El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport institucional i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission. Es poden seguir les novetats del festival a: Instagram: @cerdanyafilmfestival Facebook: www.facebook.com/cerdanyafilmfestival Web: www.cerdanyafilmfestival.cat
Escenari_prodigios_Bonart_180x180 pxLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90