FCC-Segell-banner4
Almodóvar i Galindo al Centre Andalús de la Fotografia

Exposicions

Almodóvar i Galindo al Centre Andalús de la Fotografia

bonart almeria - 29/06/19
Baner_Viladot_Bonart_360x356Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El Centre Andalús de la Fotografia d'Almeria  ha programat per al període estival una sèrie d'activitats que inclouen exposicions, projeccions i publicacions. La primera mostra que inaugura és Flors de perifèria de Pedro Almodóvar i Jorge Galindo, que ha quedat instal·lada a la Sala AFAL. Es podrà veure del 28 de juny al 29 de setembre del 2019.

Paral·lelament, es projectarà tant en hall de la sala com a la Plaça Manuel Falces un vídeo sobre el procés creatiu d'aquest projecte per part d'Almodóvar i Galindo.

Es presenta també la publicació que s'ha realitzat en col·laboració amb la Universitat d'Almeria, on es recullen la totalitat de les imatges de FLORS de perifèria. Aquesta exposició és el resultat d'un procés conjunt de dos creadors excepcionals capaços de dialogar i fondre en un interès compartit per la generació de noves obres. És una cosa puntual, però lluny està de ser una simple ocurrència o anècdota. Dos mons en dues esferes diferents de la creació que es troben per produir un resultat, com a mínim, sorprenent.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021