Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

EL fotògraf Paco Gómez se submergeix en els Hangars d'Iberia

EL fotògraf Paco Gómez se submergeix en els Hangars d\'Iberia
bonart madrid - 29/06/19
La companyia Iberia participa en PhotoEspaña 2019 amb una exposició de 15 imatges del fotògraf que es podran veure en alguns dels carrers més cèntrics de Madrid, com Atocha o Recoletos, entre d'altres.

Iberia torna un any més a participar en la programació de PhotoEspaña amb una activitat que s'emmarca en el seu projecte #Talentoabordo.

Fins al 10 de juliol, alguns dels carrers més cèntrics de la capital acolliran una mostra amb imatges del fotògraf Paco Gómez que ha visitat els hangars de manteniment de la companyia aèria.

Per a aquesta exposició el fotògraf ha utilitzat "una tècnica especial, realitzant les fotografies amb una càmera antiga amb plaques fotogràfiques que són en blanc i negre de 10x15 cm. La gran superfície de la placa augmenta els grans de la pel·lícula i per tant la qualitat de la imatge. Aquí no hi ha píxels, només partícules de llum incidint sobre una superfície fotosensible col·locada a l'interior d'una càmera fosca. "

El fotògraf, ocult sota un drap negre, habita un món al revés, visualitza la presa a realitzar en imatge mirall i boca a baix.

"La pausa i reflexió que exigeix ​​aquest tipus de càmeres i la relació que estableix amb els personatges retratats els atorga una capacitat única, gairebé màgica", assegura Gómez.

Les fotografies es poden veure a 140 localitzacions de Madrid, com Atocha, Ambaixadors, Felip II, Doctor Esquerdo, Arturo Soria o Bravo Murillo, entre d'altres.
bonart-1_1FM_Bonart-180x180px-Online

Et poden
Interessar
...