FCC-Segell-banner4
PLANTA exhibeix el primer projecte de Chiharu Shiota a Espanya

Exposicions

PLANTA exhibeix el primer projecte de Chiharu Shiota a Espanya

Shiota, C."In the beginning was...", PLANTA, 2021.
Banner-300x250_1banner-elscatala-180x180px
El 3 de juny PLANTA, nou projecte de la Fundació Sorigué, presenta In the beginning was... de l'artista Chiharu Shiota (Osaka, Japó, 1972).

PLANTA reuneix la visió de futur empresarial del grup Sorigué i consisteix en un projecte on l'art funciona com a detonant, provocant experiències i activant sinergies que tracten sobre coneixement, ciències, arquitectura i paisatge.

La instal·lació ha estat creada exclusivament per PLANTA i és la primera exposició localitzada a Espanya de l'artista. Shiota s'inspira en l'entorn industrial de la gravera de Sorigué i la pedra, protagonista del paisatge de PLANTA.

A la seva proposta estan presents diversos orígens: com el de l'univers, amb fils i pedres representa el cosmos, a més de fer-nos conscienciar de la nostra fragilitat; i l'altre el grup empresarial Sorgiué, vinculat al moviment de terres i l'espai originari on s'inspira l'obra.

In the beginning was... presentació dijous 3 de juny a les 12 h a PLANTA, Complex Industrial Sorigué, Balaguer, Lleida. Hi assistirà la mateixa autora, per més informació comunicacion@sorigue.com

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021