Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"Jardí de les Emocions", homenatge de L'Hospitalet cap a les víctimes de la COVID-19

"Jardí de les emocions", L'Hospitalet, 2021.
Eude, genericBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L'Ajuntament de L'Hospitalet va presentar el Jardí de les Emocions, un homenatge a totes les persones que han estat víctimes de la COVID-19 i als professionals i ciutadania en general per l'esforç realitzat.

El Jardí de les Emocions està situat a l'entrada de l'edifici de consultes externes de l'Hospital de Bellvitge i consta d'una escultura central, obra d'Alfredo Sánchez, que destaca els valors de la solidaritat, la coordinació, el reconeixement, el compromís i el treball conjunt com a fórmula per enfrontar qualsevol crisi. L'obra representa l'esperança, la llum i l'alliberament.

L'homenatge ha comptat amb la participació d'artistes del Districte Cultural de L'Hospitalet: Diego Saldaña, Irene López, Laura Muñoz, Elige Chose i Eduardo Rangel.

El disseny de l'escultura treballa sobre la idea de l'espiral, amb un angle que busca el centre i el gir simbolitza el compromís i la continuïtat. Representa moltes individualitats orientades en un mateix sentit creant una força necessària per tirar endavant, només podem sortir de les crisis col·lectivament. També s'ha treballat la vegetació de l'espai, a més d'utilitzar altres llenguatges com la pintura. I s'ha inclòs les paraules que en el moment pandèmic van sorgir amb el Llibre de les emocions de L'Hospitalet.

A partir de l'aplicació Google Maps, qualsevol persona pot apreciar la instal·lació des del cel.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig