BONART-817x68px-Màscara
Artig Gallery reuneix per primera vegada a Martina Matencio i Mireia Ruiz

Exposicions

Artig Gallery reuneix per primera vegada a Martina Matencio i Mireia Ruiz

bonart barcelona - 02/07/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Artig Gallery, galeria online d'art emergent amb seu a Barcelona, reuneix per primera vegada a Martina Matencio i Mireia Ruiz en una exposició els dies 3, 4 i 5 de juliol a Cocolia Creative Studio, carrer Montnegre 48. Serà la primera vegada que aquestes dues artistes col·laboren juntes.Artig Gallery presenta una selecció comisariada de pintures, collages i escultures de Mireia Ruiz, i una selecció de fotografies emmarcades i d'edició limitada de Martina Matencio.

Infinita Mujer vol mostrar la força amagada en l'aparent fragilitat femenina i ressaltar l'honestedat en la creació artística, des d'una mirada contemporània, femenina i inclusiva.

nfinita Mujer és una exposició col·lectiva, comisariada per la galeria digital Artig Gallery, de la fotògrafa Martina Matencio i la pintora i polifacètica dissenyadora Mire ia Ruiz, dues artistes barcelonines que han aconseguit un gran èxit professional retratant la seva realitat d'una manera molt personal i atípica. Per a ambdues el valor agregat de l'art és la possibilitat que té de tocar als altres, amb la qual cosa fan gran èmfasi en la comunicació del seu procés creatiu i inspiren dia a dia als seus milers de seguidors a les seves xarxes socials (més de 300.000 seguidors entre totes dues). És la primera vegada que aquestes dues artistes col·laboren juntes en una exposició i podrà visitar-se només tres dies, el 3, 4 i 5 de juliol a Cocolia Creative Studio, situat a el carrer Montnegre 48 de Barcelona.

Infinita Mujer vol explicar la història de dues artistes el leitmotiv de les quals ha estat sempre la passió. Des de l'abstracció més onírica, fins a la figuració poètica, tant la Martina com la Mireia veuen en l'art un mitjà en el qual retratar la nostra realitat i influenciar-nos profundament. Juntes per primera vegada en una exposició, les artistes ens enlluernen amb la seva alta qualitat tècnica i efusiu missatge social.

L'exposició vol reinventar el concepte de feminisme, mostrar la força amagada en l'aparent fragilitat femenina així com l'amor per l'art, com el motor més fort per a impulsar una carrera exitosa i fructífera. Parteix del concepte de l'amor en l'art i l'honestedat en la creació artística, des d'una mirada contemporània, femenina i inclusiva. L'exposició és un retrat de l'amistat entre dues fortes dones la influència de les quals és real, tant per als seus seguidors com per a les milers de vides que toquen a través del seu art.

Totes les obres exposades podran adquirir-se. El dimecres 3 de juliol entre les 18h i les 19h l'exposició obrirà les seves portes només per a mitjans de comunicació. A partir de les 19h ja estarà oberta al públic amb un còctel de benvinguda i la presència de les dues artistes. S'invitarà als assistents a una copa de Champagne Ruinart patrocinada per Champagne Ruinart.

El paper de la dona en l'art ha estat qüestionat al llarg de la història i ha evolucionat grandiosament a una realitat en la qual cada vegada més la dona és una part activa del món de l'art contemporani, no només sota el nom de muses, sinó d'artistes, curadores, mecenes, educadores, col·leccionistes i models a seguir.

A la imatge, obra de de Mireia Ruiz (detall).


Et poden
Interessar
...