FCC-Segell-banner4
Torna Proyector Festival, el punt de trobada anual sobre videoart

Notícies

Torna Proyector Festival, el punt de trobada anual sobre videoart

bonart madrid - 02/07/19
180x180mossos-300x300
Torna Proyector Festival, el punt de trobada anual sobre videoart a Madrid, que aconsegueix en 2019 la seva 12a edició. Després de dotze anys de trajectòria, continua amb la seva comesa d'acostar les obres del teixit artístic de videocreadors nacionals i internacionals contemporanis al gran públic, fent èmfasi en el seu caràcter més experimental i de compromís. Esdeveniment experiencial, participatiu i de reflexió i crítica sobre aspectes socials i polítics a través de la imatge en moviment.

Artistes de la talla de Mateo Maté, Paloma Polo, José Val del Omar, Antoni Muntadas, Renata Poljak, Anna Gimein, Yuan Goang-Ming, Candice Breitz, Erwin Olaf, Francis Alÿs, Joan Jonas, Julião Sarmento, Lukas Marxt, Rosa Barba, Steve McQueen, Willie Doherty, Elena G. Lavellés o Bàrbara Fluxá, entre molts altres.

Per a qui encara no conegui el festival, parlem d'una proposta cultural gratuïta diferent a les altres. Això és degut al fet que el conjunt de les obres no resideix en un únic espai sinó que està distribuït en 14 seus, privades i públiques, que són referents culturals de la ciutat de Madrid. Les peces de videoart de més de mig centenar d'artistes s'exhibiran durant dotze dies en CA2M Centre d'Art Dos de Maig, Col·lecció INELCOM, Comte Duc, Cruïlla, L'Instant Fundació, Extensió AVAM (Escorxador Madrid), Institut Cervantes, Medialab Prado, cinquena del Sord, Plaça Pública, Sala Alcalá 31, Sala Ics, Sala El Águila i Seqüència de Inútils. L'accés a les instal·lacions serà lliure fins a completar aforament, la qual cosa permetrà als assistents traçar rutes per la ciutat per visitar les obres, així com descobrir nous i consagrats espais d'art.

A la imatge, Nuno Lacerda.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021