banner-elscatala-817x88px
Núria Rossell rep el primer premi del III Certamen Mirò&Art

Notícies

Núria Rossell rep el primer premi del III Certamen Mirò&Art

bonart barcelona - 05/07/19
Eude, genericBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
El Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (GGAC) i Vermuts Miró, amb la col·laboració de la Fundació Espai Guinovart d'Agramunt varen inaugurar l'exposició del III Certamen Miró&Art, al Reial Cercle Artístic de Barcelona. La mostra reuneix trenta-nou obres sobre diferents formats –aquarel·les, pintures, dibuixos, collages, fotografies, creacions digitals...– presentades per trenta-dos artistes de vint galeries catalanes, convocats a concurs per escollir la imatge que il·lustraria l'etiqueta de l'ampolla del Vermut Miró&Art - edició limitada 2019, varietat reserva que elabora Vermuts Miró.

La guanyadora del concurs, Núria Rossell, va agrair la concessió del guardó, a la vegada que va deixar molt clar que un dels seus referents en el món de l'art ha estat Josep Guinovart. Núria Rossell va ser presentada per la galeria AB de Granollers. Varen intervenir en l'acteel representant del Reial Cercle Artístic de Bacelona; Mònica Ramon, presidenta del Gremi de Galeries, el representant de l'Espai Guinovart i la gerent de Vermuts Miró, Laura Prats. Mònica Ramon, en el decurs del seu parlament va anunciar que l'artista de la propera convocatòria del concurs serà Josep Maria Subirachs, i va agrair a la seva filla, que era present a l'acte, la col·laboració rebuda.

Amb anterioritat, els premis Vermuts Miró del Gremi de Galeries han estat inspirats en Gaudí, Brossa i, enguany, en Guinovart.

A les imatges, a dalt, la guanyadora del concurs i a sota, intervenció de Mònica Ramon, presidenta delGremi de Galeries; foto de família en el Reial Cercle Artístic i parlament de Laura Prats, que va mostrar-se molt satisfeta de poder col·laborar amb ell món de la cultura.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021